V červnu a červenci rozšiřujeme naše působení o Přerov a Ostravu.

Doba lockdownová snad skončila a vystupujeme z ilegality. Mimo Kuřimi, kde jsme před měsícem založili náš základní tábor pro naše trvalé působení v regionu jižní Moravy a kde budeme celoročně, rozšiřujeme naše aktivity v regionu střední Moravy a to v Přerově. V červnu tady budeme každou sobotu a mimo to ještě v úterý a čtvrtky. Pokračovat budeme první týdnem v červenci, kdy se k nám můžete přidat a každé dopoledne se zlepšovat v bruslení, ovládání puku a střelbě. O sobotách si můžete přijet hlavně zahrát, ale tak jak je u nás zvykem, jinak než jinde. Tak, aby to děti zase posunulo. Zkraje června zahajujeme i individuální tréninky v Ostravě a věříme, že navážeme na naše aktivity v Jastrzebie.  

O prázdninách budeme tradičně na týdenním campu v termínu 12-17/7 v Blansku a nově budeme tamtéž na přelomu července a srpna zejména pro mladší hráče než jim vypukne klubová sezóna. Postupně, tak jak se vše krystalizuje, doplňujeme naše akce do kalendáře, kde se lze zaregistrovat. 

Proč se přidat k nám, když je na trhu přetlak všemožných campů a tréninků? Jsme jedineční v důrazu na detail. Naše výuka je efektivní, protože máme dlouholeté zkušenosti i výsledky. Ty, co k nám jezdí pravidelně, na hřišti poznáte. Podle bruslení, podle toho, jak si rozumí s pukem a ty, co k  nám jezdí i na naše Czech Eagles Hockey Sundays, poznáte podle toho, že jsou schopni dávat od sebe puk rychleji, často na první dobrou. Naše tréninky nejsou ukázkou toho, co lze ještě vymyslet a kudy ještě lze prostrčit hokejku, ale soustředíme se na to, co funguje a co máme ověřeno, že hráčům pomáhá. Neskáčeme z cviku na cvik po jednom nebo dvou opakováních. Naše tréninky bývají často tematicky zaměřené a jednomu prvku věnujeme podstatnou část tréninkové jednotky. V nejbližší době se takto zaměřujeme na Crosby move, bruslařský prvek nazvaný podle svého nejslavnějšího protagonisty, nebo bekhendové stahovačce, kterou používají opravdu jen ti nejzdatnější hráči neb se jedná o poměrně nepřirozený pohyb, který je bez cíleného tréninku velmi těžké provést.

K nám se mimo zábavy přijedete hlavně něco nového naučit, v něčem konkrétním se zdokonalit. A i když přijedete na herní trénink, protože i naše herní tréninky jsou zaměřeny na rozvoj hráče, tak poznáte rozdíl ze začátku a na konci tréninku. Poznáte. To garantujeme. Jsme pyšní, že k nám často vozí kluky rodiče, kteří na hokeji nemají první dítko. Přestože mají renomované hokejové školy doslova za barákem, jedou za námi třeba z Pardubic nebo Třebíče. Proč? Protože vidí rozdíl. Poznejte i vy rozdíl. 

Přátelé, brzy na ledě na shledanou. 

Váš Ctibor Melovský. 

 

Posted by Ctibor Melovský