Czech Eagles Sunday již brzy!!! Začínáme 17.5.2020 v Brně.

Doteď díky koronavirové pandemii nebylo jasno, kdy a jestli vůbec začnou tradiční nedělní tréninky v období mimo hlavní sezónu. Situace se zdá, vážení přátelé, být už vyjasněná a první nedělní dýchánek začínáme 17.května na Halách v Brně. Další termíny jsou 24.5, 14.6, 21.6 a 28.6.

Tradičně pojedeme dvě skupiny 2008 a mladší a 2002 a mladší. Počty hráčů v jednotlivých skupinách omezena na max 20+2. V první hodině je vždy na programu bruslení a ovládání puku, ve druhé hodině 20 min odděleně cvičení pro obránce a pro útočníky a zbylých 40 min budeme hrávat hry na malém prostoru.

Tréninky jsou koncipovány jako dovednostní, cílem je pracovat na detailech, na které se v klubech ne úplně klade důraz a udržet si ten správný pocit z ledu, aby nástup do předsezónní přípravy v klubech v červenci byl co nejplynulejší. 

Trenérské obsazení je již tradiční, i netradiční. Ctibor Melovský, Michal Žovinec, trenéři, kteří stáli za úspěchy uničovských Orlíků. Nepravidelně se zúčastní i vítkovičtí trenéři Luděk Krayzel, jeden z vůbec nejlepších trenérů v žákovských kategoriích, co znám, a Radek Phillipp, asistent repre U16 a vyhlášený trenér obránců. Že oba pánové mají něco odehráno snad nemusím uvádět. Ale tohle není z mého pohledu až tak důležité. Oba jsou to lidé, se kterými jsem strávil hodiny a hodiny diskutováním o hokeji, o výchově mladých hráčů o všech možných i nemožných detailech. Mají to stejně jako my. Milují hokej, práce s mládeží je to, co je baví nejvíc. Proto budeme na ledě s nimi. 

Cena je 990 CZK za hráče, v případě sourozenců je cena za každého dalšího 690 CZK.

V současnosti není na stránkách funkční rezervační systém, věřím, toto bude brzy odstraněno a budete se moci pohodlně registrovat na těchto stránkách. 

Posted by Ctibor Melovský